Em fa molt content poder estrenar el meu blog quan estic a punt de complir el primer any com a alcalde de Molins de Rei.

Aquest darrer any ha estat molt intents, carregat de molta feina i vivències. La tasca d’alcalde m’ha permès conèixer molt de prop i amb una altra mirada les preocupacions, els objectius i les esperances de molts de vosaltres.

Alhora, també són molts els pensaments, sentiments i experiències que he viscut i que visc cada dia. Sovint no tenim temps d’aturar-nos una estona a reflexionar sobre allò què fem i perquè ho fem. Per aquest motiu, obro aquest espai amb la voluntat de compartir amb tots vosaltres les meves experiències, el meu dia a dia i les meves inquietuds. Alhora, també espero enriquir-me i aprendre amb les vostres aportacions i comentaris que, de ben segur, m’ajudaran a fer realitat, dia a dia, el canvi a millor que volem per a Molins de Rei.

Les ciutats i les viles són, per definició, espais d’intercanvi i convivència. Alhora, sempre he cregut que en política i en qualsevol altre àmbit, les persones, la gent, són el més important i per això es situen en el centre de totes les meves accions.

El meu desig és que aquest blog ens ajudi a conèixer-nos millor.

Benvinguts!

Xavi Paz


2 Comments

Molins de Rei: avançar o mirar el passat | Xavi Paz · 12 novembre, 2014 at 17:37

[…] El progrés i les oportunitats es generen quan un té la capacitat d’escoltar i copçar les noves …. Sempre he defugit l’autocomplaença i per això ens hem d’exigir més i millor, començant per un  mateix. […]

Fent realitat el canvi a millor | Xavi Paz · 16 novembre, 2014 at 20:19

[…] És una satisfacció poder reprendre l’activitat al meu blog després de mesos amb problemes informàtics que m’impedien accedir-hi. Un cop solucionats, em torno a posar davant l’ordinador per aprofitar aquest espai de reflexió que pretén anar més enllà dels comentaris de les xarxes socials. […]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*